Tarieven

Let’s meet!

Wat leuk dat je eventueel een shoot bij mij wilt boeken!

In plaats van standaard pakketten aan te bieden, maar waar vele klanten ook op af kunnen knappen omdat ze geen keuze kunnen maken, heb ik dit in een nieuw jasje gestoken.

Mijn starttarief is €40,- exclusief reiskosten (€0,20 per km) buiten een straal van 10 kilometer vanaf postcode 7705 PD.

Dit tarief is inclusief 5 foto’s zowel op hoge resolutie als op webformaat met logo.

Meer foto’s? Dat kan natuurlijk!

Je betaald voor elke foto extra €5,-

Interesse? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Voorwaarden;

Paard/hond dient schoon te zijn op de dag van aanvang.

Op meerdere locaties shooten? Dit kan natuurlijk, geef dit wel even van te voren aan, zodat ik de juiste prijs qua reiskosten kan doorgeven.

Elke foto wordt bewerkt aangeleverd, het is niet toegestaan deze achter zelf te bewerken of er een filter overheen te plaatsen.

Foto’s kies je zelf uit, ik maak een album aan waar mijn eigen selectie aan foto’s in komen te staan, je kan de gewenste foto’s eenvoudig via mij doorgeven.

Foto’s op hoge resolutie zijn alleen voor eigen gebruik, dus niet bedoeld voor het plaatsen op social media, daarvoor krijg je de zogeheten webformaat bestanden met logo toegestuurd.

Foto’s op webformaat met logo worden standaard bij de hoge resolutie bestanden gezonden.

Eventuele nabestellingen zijn exclusief verzendkosten

Alle foto’s blijven ten alle tijde in eigendom van de fotografe, en mogen gebruikt worden voor (online) promotie/portfolio, tenzij anders afgesproken met de klant.